Om os

Unident blev grundlagt af tandlægesønnerne Marcus og Christian Nordvall fra Falkenberg 1992. I dag er vi over 200 dedikerede medarbejdere, der sammen driver forretning i hele Skandinavien. Ved at lytte til vores kunder, ser vi frem til at realisere vores forretningskoncept:


”Gennem engagerede medarbejdere, branchens bedste service og et bredt produktudbud skal tandlægebranchen inspireres til at vælge os som samarbejdspartner.”

 

I dag tilbyder vi også udstyr og klinikbyggeri. Som kunde kan vi hjælpe dig med alt fra at bygge klinikken til at leverere og installere alt du har brug for, for at have en velfungerende praksis. Naturligvis udfører vi service og support, der gør at du som tandlæge kan føle dig tryg.  

Unident har været og er markedsledende i Sverige indenfor digital røntgen. Vi er forhandlere af Schick sensorerne fra Sirona Dental Inc- (tidigere Schick Technologies, USA) - verdens største producent af digitale røntgensystemer med over 50% af verdensmarkedet. 

Unident udvider konstant produktudbuddet på forbrugssiden. Nye produkter lægges op næsten dagligt, og det meste findes til salg på vores webshop 24 timer i døgnet. Der finder du også al aktuel information om produkterne. Skulle du savne noget er du mere end velkommen til at kontakte vores imødekommende kundeservice, som bistår dig bedst muligt.

Kontakt os

 


Telefon: +45 70 21 16 26
E-post: support@unidentdanmark.dk

 

Kontakt os.

Skriv en besked